​Ajánlja ismerőseit és mi megajándékozzuk Önt 15 000 Ft-tal

Ismerje meg a Fizetési Pont ajánlási rendszerét

Hogyan működik az ajánlás

Tötlse ki a lenti űrlapot
Töltse ki a lenti űrlapot annak a vállalkozásnak adataival, akit meg kíván hívni, hogy használja a Fizetési Pont terminálját.
Regisztráljon meghívottja
A megadott e-mail címre egy értesítést küldünk és amint lehet felvesszük a kapcsolatot a vállalkozással és ajánlatot küldünk.
Jóváírjuk az összeget
Amint a vállalkozás Fizetési Pont ügyféllé válik (a szerződéskötést követő 30. napot követően) önnek 15.000 Ft jóváírást küldünk.

Egyre többen vagyunk

Image link

Önökhöz hasonlóan mi is a folyamatos fejlődésben hiszünk és a maximális sikerre törekszünk, amit most együtt érhetünk el. Magyarország településeinek már több, mint 80 százalékán megtalálhatók népszerű sárga termináljaink, de ez még csak a kezdet, tegyünk közösen a vállalkozásokért.

A Fizetési Pont már több mint 33 ezer ügyfél számára jelenti a biztos pontot vállalkozásában, 2017-es indulásunk óta pedig töretlen cégünk sikere.

0 ezer+

Ügyfél

0 ezer+

Kihelyezett terminál

0 milliárd Ft+

Kártyaforgalom

Mi az átlátható díjazásban hiszünk

Terminál díj
2000 Ft / hó
Forgalomarányos díj
0,4% + ÁFA
Kereskedői jutalék
0,95%
Fizetési kártya díja
550 Ft / hó

* A hirdetmény nem minősül ajánlatnak és a benne foglalt egyes kedvezmények csak tájékoztató jelleggel kerültek feltüntetésre, a részletekért kérjük látogasson el a https://fizetesipont.hu weboldalra vagy keresse munkatársunkat. A terminálhoz kapcsolódó, kötelezően nyitandó fizetési számla díjairól a https://ofsz.hu/ oldalon tájékozódhat.

Hívja meg ismerősét

*Szolgáltatásunk csak vállalkozók és társas vállalkozások számára érhető el.