Bankkártyás fizetéssel várja az érdeklődőket a Winternational Gastro Fesztivál

Megnyitott a Winternational Gastro Fesztivál a Vajdahunyad várában. Egészen január közepéig várják az érdeklődőket a világ téli konyháinak ételeivel, italaival, melyeket idén bankkártyával is megvásárolhatnak a látogatók a Fizetési Pont jóvoltából.

Exkluzív környezetben, a Városligetben, a Vajdahunyad vára kertjében várja a gasztronómia iránt érdeklődőket a Winternational Gastro Fesztivál. 25 kiállító mutatja be a világ téli konyháinak ételeit és italait a látogatóknak egészen január közepéig. Az idei év különlegessége, hogy a Fizetési Pont sárga POS termináljain minden kiállítónál lehet bankkártyával fizetni.

A Fesztiválon kiállító legkisebb manufaktúrák és mikro vállalkozások is könnyedén tudják bankkártya elfogadással bővíteni állandó szolgáltatásaikat, hiszen Fizetési Pont POS termináljai a legkisebb vállalkozások számára is azokat az előnyöket nyújtják, amiket más szolgáltatók kizárólag a nagyvállalatoknak biztosítanak.

Az egy érintéssel történő fizetést biztosító Fizetési Pont POS terminálok segítségével gyorsabb kiszolgálást biztosítanak a kiállítók a látogatók számára, akik így rövidebb sorban állás után kaphatják meg a kiszemelt finomságokat.

Kapcsolódó bejegyzések