Mi is az a SoftPOS és hogyan működik?

Mi is az a SoftPOS és hogyan működik?

Mi is az a SoftPOS?

A Fizetési Pont SoftPOS alkalmazása egy okostelefont vagy tabletet egy biztonságos bankkártyás fizetési terminállá varázsol, amely képes érintéses fizetési tranzakciók feldolgozására. Ehhez nem kell új eszközt beszerezni, egyszerűen használhatják ügyfeleink a saját okostelefonjaikon vagy tableteken a bankkártyás fizetések elfogadására. A SoftPos alkalmazás egyszerű, hordozható kezelése mellett környezetbarát is. Nem csak azért, mert nem szükséges egy újabb eszköz beszerzése, hanem mert papírnyomtatóval sem rendelkezik, így online formában juttathatják el ügyfeleink a vásárlási bizonylatokat.

Bármilyen típusú telefon használható?

A SoftPOS alkalmazás használatához egy legalább Android 8.0 operációs rendszert futtató, NFC-képes okostelefonra van csak szükség. A jövőben tervezzük bővíteni a támogatott telefonok körét és más típusú, valamint régebbi telefonokra is elérhetővé tesszük majd az alkalmazást.

Hogyan működik?

Az okostelefonra telepített alkalmazás segítségével könnyen meg lehet adni a fizetendő összeget, és amikor az alkalmazás azt kéri, a vevő hozzáérinti bankkártyáját a telefon hátuljához. Ezzel meg is történik a fizetés. A fizetésről szóló nyugtát pedig e-mailben vagy egy QR-kód segítségével tudja az eladó elküldeni a vevőnek.

Mekkora a legmagasabb összeg, amit ki lehet fizetni a SoftPOS-on keresztül?

A fizetést nem az összeg, hanem a bankkártya típusa határozza meg. Az okostelefon segítségével a bankkártyák közül kizárólag érintéses fizetésre alkalmasakat lehet elfogadni, a PIN-kód nélküli limitösszegig. Azon vevők, akik saját okostelefonjukon beállított bankkártyájukat használják, összegkorlát nélkül vásárolhatnak. Az alkalmazás lehetővé teszi a PIN-kód megadását is, így 15.000 forintnál magasabb összeget is fizethetnek az alkalmazáson keresztül.

Mást is tud az alkalmazás?

A SoftPOS alkalmazás a bankkártyás fizetési tranzakciók kezelésére alkalmas. A fizetési tranzakciókról naprakész, pontos statisztikákat és grafikonokat találsz az alkalmazásban, így könnyedén követhetővé válik, hogy ki, mikor és mennyi pénzt fizetett Önnek.

Kiknek ajánljuk?

Alkalmas mindig úton lévő kereskedők, ügynökök, szolgáltatók, szállítócégek és üzletkötők számára. Emellett a személyszállítók, futárok, szépségipari dolgozók is élvezhetik az egyszerű és gyors fizettetés előnyeit mobiltelefonjukon.

Hogyan tudja megrendelni?

Munkanapokon 08:00-18:00 között az alábbi telefonszámon: +36 1 555 7415. Vagy az alábbi honlapon:

SoftPOS letöltése: Fizetési Pont SoftPOS – Alkalmazások a Google Playen

Hozzászólás írása

Your email address will not be published.Required fields are marked *